Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sångaren

Du kära älskade koltrast
Du som sjunger ditt vackraste
Utanför mitt sovrumsfönster
Väcker mig
Och bedövar mig
I en grönska
Solen blänker
På blåsvarta fjädrar
Sångaren som aldrig ger upp
Samma vackra visa
Från vår till vår
Din entoniga glädje
Letar sig in i mitt hus
Sipprar runt och fyller
Mitt hjärta suckar
Det är vår det är vår
Det är vår







Fri vers av Sommarina VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-11 17:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket fin och vacker sång :) kram
2018-04-20

  Bo Himmelsbåge
Underbart vacker målning av Dig!
Den tavlan skulle jag gärna vilja ha utanför mitt sovrumsfönster!

Mycket fin dikt, om en av våra mest älskade vårfåglar, koltrasten!
När den börjat sjunga ordentligt, ja, då är det riktig vår!

Tack!
2018-04-12

  M.Eta
Älskad vårfågel av många. Fin hyllning till den!
2018-04-12

  Anya VIP
Hoppfullt om våren. Här är det massor med snö...längtar efter våren.
2018-04-12

  KattenKin VIP
Så fin, som en vårsång! Ja alltså inte bara utav koltrasten! :)

Jag älskar den där tavlan. Jag gillar inte att samla på saker, vill inte vara materialist, men den där skulle jag vilja se varje dag. Säg till om du ska ha vårrea i galleriet! /Hälsningar från fattig fantast
2018-04-12

  ULJO
Våren sjungs in vackert
2018-04-11

  Marita Ohlquist VIP
Underbart skaldat om koltrasten, min favoritfågel, i vårens tid!
2018-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP