Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tordmulars knädjup! = Donald Trump är sjuk!

Tordmulars knädjup!

kan med samma bokstäver skrivas...

Donald Trump är sjuk!

...så nu vet ni det :)




Och...

Donald Trump är sinnessjuk!

kan också bli

Apmänniskors stund ljuder!




Eller varför inte...

Donald Trump är galen! - Gladporren utlämnad!




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-11 17:55



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
En Trump et som spelar falskt
2018-06-04

  Fulbergarn
underbart
2018-04-11
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B