Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den fina klädbutiken

säger försäljaren till den kvinnliga kunden
Hej, jag ser att du sneglar på dessa jeans i skyltfönstret
som är riktig fina men dyra
Streetsch jeans
Töjbara
Sitter som gjutet runt stjärten och midjan och benen
Men om du inte har råd med dessa kan du ju alltid de
få hyra då jag brukar hyra ut sådana här jeans
i minst tjugofyra timmar
Från klockan fyra till klockan fyra dagen efter
Ja, om du ikväll och inatt vill se lite smärt och läcker ut
när du ska gå ut och festa och yra istället för att
se ut som familjen Adams kompis Fester
Inte så speciellt snygg, kan jag bedyra
Ett gott råd och ett bra alternativ för en fattig plånbok
Nå, så vad säger du
Ska du inte slå till, då jag ser på dina ögon att du vill
Vill gå ut ikväll med kompisarna med lite klass och stil....

I den fina klädbutiken så händer det någonting!

Ken Cassel
11/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-11 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel