Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta hand om dig sa du

Mina vitaminer var bäst före 2010
Mina glasögon gick sönder 2015
Min doktor har sagt upp sig
Min tandläkare rynkar bekymrat sin panna

men jag lever
och idag lyste solen
rakt igenom mitt tunna skal
som du rörde vid så varligt




Fri vers av Diskmaskinsdiktare
Läst 333 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-04-11 20:24



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Vemodigt skrivet
2018-04-14

    ej medlem längre
den här tycker jag om.
2018-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Diskmaskinsdiktare