Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledsna tårar


Ledsna tårar
inom mig
nedför mina
kinder

varför
mötas av
i livet
många
hinder




Fri vers av Havsvind
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-11 20:33



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
håller med Marita..de tornar upp sig överallt, men det enda vi kan göra är att gå runt dem. :)
2018-04-18

  Marita Ohlquist VIP
Känner väl igen mig i din text!
Ja, varför?
2018-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind