Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När startskottet gick

för racet runt våran planet så tryckte stjärnriddaren
utan att tveka på gasen så att raketen hans fick upp farten
och bara försvann i fjärran lite diskret
då de andra motståndarna i sina raketer inte ens hann
reagera
Då de aldrig hade sett på maken
Men så är ju stjärnriddarens raket och farkost också
helt gjord av antimateria
Den starkaste metallen i hela universum, såvitt jag vet
Så där gick hans motståndare bet, när han gick i mål
och fick av glädje utbringa sig en skål
SKÅL PÅ ER ALLA, var det stjärnriddaren som skrek...

När startskottet gick!

Ken Cassel
11/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger
Publicerad 2018-04-11 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel