Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnaktighet

det är få saker
jag har så svårt för
som människor som ljuger

hur kan man nånsin
tro på nånting
en sån människa säger?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-11 21:06



Bookmark and Share


  aol
Jag tror att lögnen är en självhälvdese för att ge lögnaren en bättre status,
2018-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Lögn är en styggelse.
Tyvärr ligger ärlighet lågt i kurs i denna förljugna värld.
2018-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP