Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mönster

jag går i en labyrint
finner vägen in
och går ut

jag hör vatten klucka
jag blundar men ser
vågens rörelse fram och upp och ned...

jag känner jordens myller av krälande
jag håller en grodd i min hand
och din hand är runt min hand

knoppar sväller
blommor slår ut
fåglarna flyger och far
kvittrar och skriar




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-04-12 00:06



Bookmark and Share


  Fulbergarn
bra skaldat, håller med nedanstående kommentatorer
2018-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllningsdikt till våren, kärleken och livet!
2018-04-13

  Feliaxel VIP
Tänk att få uppleva vårens under varje år
Fint skrivet
2018-04-13

  ULJO
Våren blev vackrare nu
2018-04-13

    Elisabeth Nilsson VIP
En alldeles underbar dikt i vårens tecken!
2018-04-12

  Anya VIP
Vackert. Faller särskilt för:
"jag känner jordens myller av krälande
jag håller en grodd i min hand
och din hand är runt min hand "

Känns som ett fint kretslopp.
2018-04-12

  KattenKin VIP
Underbar känsla, lagom abstrakt i ord - livets puls och mystik i skräddarsytt kärleksmönster!
2018-04-12

    ej medlem längre
Livets förunderliga mysterium och kraft ryms i dina ord.
2018-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP