Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattet befriar mig

Den svarta humorn är min tröst.
Både när jag dansar i glädje
och när tungsinnet släpar mig in i själens höst.
Skrattet befriar mig
så låt mig få behålla denna tröst




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-12 03:28



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
leende ansikten är vackra
porlande skratt belivar
2018-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP