Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starka kvinnor


som vet vad de vill
som tar vad de vill

allsmäktiga gudinnor
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-04-12 05:28



Bookmark and Share


  Magica VIP
Jo, kanske dags att verkligen börja tänka så för alla kvinnor!
2018-07-06

  Mayssa
Kan man ta vad man vill bara för att man vill det?
2018-04-18

  Maj-Lis VIP
Jag säjer bara de ja..och du får tyda det som du vill...ler
2018-04-12
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP