Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppföljning

Det var ju nu allt skulle ske

de stora tingen

tiden är inne för framtidsdrömmarna
och en säker målgång

att ha hittat hem
funnit ro

men inget har hänt




Fri vers av Kikhorion
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-12 06:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kikhorion
Kikhorion