Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skriva II

ibland känns det som
om jag för varje dikt jag skriver
blir jag lite tommare




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-12 09:03



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Bra kommentar Larz!
2018-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Bra. Då finns det utrymme att fylla på nytt.
Döda Havets problem är att det inte finns något utflöde.
2018-04-12

  Språk, hjärna!
Det borde vara tvärtom!
2018-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP