Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det osagda

många saker förblir osagda
många av dem väljer vi
att inte säga eller skriva nånting om
för att de är sanningen




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-12 09:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I det politiskt korrekta liberallandet Sverige föredrar man lögnen.
2018-04-12

  aol
Så är det tror att där finnes en feghet i botten på oss att inte fullt ut kasta alla masker visa oss helt nakna för varandra,
2018-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP