Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Marita Ohlquists fina vårdikt Himmelsblå och solvarm igår repriserar jag här min haiku om fjärilseffekten, lätt omformulerad, ur diktantologin "181 dikter till Tranströmer."


Fjärilseffekten

helt omedveten

om vår kaosteori

lyfte fjärilen




Bunden vers (Haiku) av limerick
Läst 510 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-04-12 14:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
För att travestera replik i bondfilmen 'Diamantfeber'. '- Min bor har sett en fjäril lyfta'.
2018-06-25

    Dan Myrbeck
Tänkvärt...!
2018-04-16

  Tomas Karlsson VIP
Fint!
2018-04-13

  Marita Ohlquist VIP
Fin Haiku, lite text med stort innehåll!
2018-04-13

  Gunnel Eriksson VIP
Tycker om din fina haiku.
Inrymmer mycken filosofi.
2018-04-12
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick