Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fusion

Tidens äng böljar

Gästerna stannar en stund

Middag vid bordet




Bunden vers (Haiku) av DavidM VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-04-12 18:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och fin!
2018-04-20

  Minona
Du har förmågan att säga mycket med få ord
2018-04-18

  Janina Kaminska
Skönhet och insikt.
2018-04-18

    Elisabeth Nilsson VIP
En haiku med stort och tänkvärt innehåll, där skönheten finns i varje ord.
2018-04-13

  Marita Ohlquist VIP
Du har en förmåga att på tre korta rader förmedla stora tankeväckande innehåll!
Bra.
2018-04-13

  ULJO
På tillfälligt besök
2018-04-13

    ej medlem längre
Du behärskar konsten att se det poetiska i allt som finns. Så tänker jag när jag läser din haiku. Enastående vacker inledning.
2018-04-13

  Terapipoeten
Så vackert!
2018-04-13

    ej medlem längre
En sista måltid vid förgänglighetens bord. En magisk inledande rad. Som livets rytm i våg efter våg.
2018-04-12

    Peter Söderqvist
Tänk att fånga djupet i det flyktiga med så få rader. Ikoniskt.
2018-04-12

  henke_r
Vi är bara här på ett kort besök. Allt runtomkring oss är enbart till låns. Måltiden är evig så länge vi tillåter världen att existera. En ytterst mångbottnad och stilfull haiku.
2018-04-12
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP