Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Problem med poeter.se



Under helgen 7-8-9 april upplevde många av er problem att använda poeter.se. Det var dels problem att logga in och dels problem att läsa texter. Många har hörde av sig till oss och var oroliga.

Problemet skall nu vara ur världen. Det löstes under lördagkvällen.

Det hela var en del i poeter.se webservern som blev full.

Under veckan som gått har vi vidtagit åtgärder så att det inte skall inträffa igen.

Allt gott

Redaktionen, poeter.se

 




Blogg (Notis) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-12 20:33



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Tack för denna info! Bra att ni nu fixat till problemet!
2018-04-13

  Stay Golden
Thx for the fix gang^^
2018-04-13
  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent