Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trams och flams. Skratta åt skiten!


Mot bättre tider - [Haiku]



I dödens vårdnad

bär vi alla samma dräkt,

somnande i kör.




Bunden vers (Haiku) av Judas Ekholm VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-12 21:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inget trams...döden kan man kanske skratta åt på avstånd men när det gäller är han ingen vacker syn...
2018-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP