Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

63.000 steriliseringar på Rasbiologiska Institutet

Åtta socialdemokratiska regeringar godkände 63.000
steriliseringar på Rasbiologiska Institutet

Under 42 år och åtta Sosseleddda regeringar mellan 1934 fram till det borgliga maktskiftet 1976 så steriliserade man 63.000 människor på Statens institut för rasbiologi.
De som steriliserades var s.k. imbecilla,undermåliga individer,idioter fallandesjuka (epileptiker) tattare,sinnesslöa,personer med lösaktigt sexualliv homosexuella. Man steriliserade människor av rashygienska skäl av folkhälsoskäl för att kontrollera asociala och av ekonomiska skäl. Per-Albin Hansson,Tage Erlander,Olof Palme var Stadsministrar under den tiden. Nazi-tyskland var det enda land förutom Sverige som steriliserade mer människor.
Socialdemokraterna historia blir mer och mer brun.
Man skrev in i passen: JUDE.

Över 9000 personer lobotomerades i Skandinavinen 4.500 i Sverige.

I somras avslutade Ersättningsnämnden arbetet med att ge ekonomisk ersättning till de som vanvårdats på barnhem och institutioner mellan åren 1920 och 1980.
5 300 personer sökte, men bara 46 procent, alltså knappt hälften, fick ja.
I andra länder har andelen som fått ersättning varit betydligt högre, som till exempel i Irland där 95 procent av de som sökte fick ersättning.

Tycker ni att ett sådant parti som Socialdemokraterna med den bakgrund ska styra Sverige? Jag tycker absolut inte det.
Att människor blir ihjälkörda av en dåre som inte skulle vara här måste man ju anklaga dessa politiker som tog in denna massinvandring. Var finns självkritiken? Jag har inte sett någon. Bara att Ygeman sa att 80.000 skulle utvisas. Det är ju bara bluff. Kom ihåg detta när ni röstar på detta tvättade parti.

Bo Grapenskog
"LÄNGTAN" Roo
Skullaryd
0705622474




Övriga genrer (Essä/Recension) av Knoparemoj
Läst 1262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-12 22:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Dig till fullo.
2018-04-13

  Stay Golden
Vi kräver en vis kung!
2018-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj