Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats träl

Jag fruktar så starkt
Att en dag det kanske kommer
En tid då du känner
Att jag ej längre
Är dig välkommen

En trygghet och glädje
Samt lycka och saligt liv
Allt det har du gett mig
Och det kan jag inte förbise

Snälla se och hör mig
Jag vet problem jag förorsakat
Men så säkert som jag existerar
Jag lovar dig

Du är mitt hjärta
Mitt stilla inre
Du är ljuset i min själ
Trots ett så nedsvärtat sinne

Jag lyder nu och för alltid
Under ditt befäl
Ibland även mot min vilja

Jag är mitt hjärtas träl




Övriga genrer av Korwis
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-12 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Korwis
Korwis