Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkärlek

 

 

I den sena våren

vill jag hämta kraft från dig

känna dina andetag

se dina glittrande ögon

och lyssna till ord som aldrig nämnts

 

Du rosornas ros

låt knoppar slå ut

släpp ut dina tankar

bejaka det vackra

och låt ljuset ta plats

 

Sommaren kommer snart

 värmer din själ med hopp

Lev ut ditt liv hela

medan tiden räknar slagen

som aldrig kan återtas

 

Mina ord skall vara minnen

minnen som inte raderas

utan förblir pusselbitar

du aldrig kan hitta

varhelst du söker

 

Din T




Fri vers av Nils-Robert
Läst 294 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-04-14 17:41



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Underbara ord.
2018-04-18

    ej medlem längre
Förtrollande vacker dikt.
2018-04-16

  Eva Langrath VIP
Vackert och hoppfullt
2018-04-15

  Alysse VIP
"Sommaren kommer snart
värmer din själ med hopp"

Tack, du får mig att längta
med dina ord, fint skrivet
2018-04-15

  ULJO
Kärleken når en extra piirighet när det är vår. Det går väl inte att komma ifrån
2018-04-15

  stig wikman
KÄRLEKEN RÅR
I UNDERBAR VÅR.

VACKERT.
2018-04-15

  överlevaren VIP
Ömsint ordat, en text full av spirande liv.
2018-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert