Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knark

Knark
Detta eviga knark
Varför kan vi inte leva
Som naturen skapat oss
Varför går det inte
Inte för någon
Inte längre
Ingen jag hört om




Fri vers av JLS
Läst 405 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-13 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLS
JLS