Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aptjatter

Massförstörelseapor
har upptäckts som
den felande länken
mellan Lucy
och Kalles kaviar

dom hoppar och studsar
som om dom hade betalt
men det har dom ju inte

bankväsendet
bankar bara på
med väsen och oväsen
inte en kotte vill äta
IKEAS köttbullar
utan lingon och hörselskydd

...och vad gör aporna då
vad hittar dom på

dom lägger ner varuhuset
snor lingonen
flyttar in i aphuset
kastar köttbullar på varann
och utvärderar
underhållningsvärdet

det betyder på aptjatter
som är ett äkta tvärtomspråk

värdelöshet




Fri vers av Petter Wingren
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-13 06:19



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Satir med klös!
2018-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren