Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Finlandssvenska färgerna vajar

 

 

Vimpeln i topp

finlandssvenska färger

det röda och det gula

sveper över gården

 

Järpen landade i äppelträdet

invid balkongen

på jakt efter 

färska knoppar

 

Stötte på en tippa

en domherre

månntro




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-04-13 10:08



Bookmark and Share


  Anya VIP
Känner en stolthet i orden. Man måste få vara stolt över sitt land tänker jag.
2018-08-17

  Goraxy 89 Orion VIP
En "HURRI" igen?. . Nå - själv är man ju oXo 'Hurri' så det förslår. Blev till och med mobbad i den finska barnträdgården en gång som "HURRIN KAKARA"

BRA !!!
2018-04-19

  Janina Kaminska
Så vackert och stort i sin enkelhet
2018-04-18

  aol
Så fint du fångar nuet,
2018-04-16

  Eva Helene VIP
Fin ögonblicksbild i ord och bild, våren är här.
2018-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP