Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagen den trettonde april

gör den skrockfulle imbecill
Enfaldig och dum
Låser lätt in sig
Vågar knappt gå utanför dörren rädd för att något
oturligt ska hända
Göra så att den skrockfulle får sitt liv till ända
Så en dag som denna gör alla skrockfulla människor
helt spända
Åka hiss eller åka i rulltrappan
Inte en chans
Vi tar trapporna...

Fredagen den trettonde april 13/4-2018

Ken Cassel




Fri vers av Ken Cassel
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-13 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel