Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egenprivilegier


I kanten av synomfånget
rör sig våren idag

Jag lättar
smyger
låtsas jag inte finns

Idag råder ljudlös
egentid med privilegier

Jag får allting
jag tar emot

Dofterna
som leder mig

Smakerna

Låter världen vara
utanför









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-13 10:47



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ja nära naturen med varsamhet
liksom alla vi borde
varandra.
tack kram <3
2018-04-13
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP