Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för din kännedom

att känna livets mörker
tröstens röster
fasans känslor

att känna trädens nakna grenar
blåbärsrisets rispanden
jordens kvävande makt

att känna vattnets isande stryptag
eldens brännande hetta
syrets frätande bubbla

att känna luftens utrymme som ständigt krymper
världen som minskar för varje andetag
rädslan som ständigt växer

så mycket att känna
så lite empati
så mycket dödlighet
så lite vilja




Fri vers av subtitulo
Läst 464 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-13 12:16



Bookmark and Share


  Stay Golden
Go out fighting ^^
2018-04-15

  Stisse
Din text är så stark och speglar människans lott. Men att våga känna och gå in i smärtan då kan man nå ut i ljuset.
2018-04-15

  Solstrale VIP
Så därför behöver vi en text som denna.
Så att vi kan börja tänka och känna.
Bra skrivet!
2018-04-13
  > Nästa text
< Föregående

subtitulo
subtitulo