Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sätter på mig

genom att trycka på ON knappen
Och det spelar ingen roll om du är en kille eller en tjej
För när du sätter på mig dröjer det inte länge fören
jag sätter igång att skaka och vibrera
och ringa
Tala om för dig att nu är jag Stand By och redo att
ta emot alla dina inkommande samtal
då någon dig håller på att pingla
Ring Ring Ring
Då någon med dig vill mingla
Snacka lite granna
Och det på dygnets alla timmar
Men så är jag ju också din egen Yuppienalle till björn
som du kallar för Ballo
Den som gör att du kan få kontakt med nästan hela
världen utan att behöva anstränga dig
så speciellt mycket
Så när du sätter på mig får du mig alltid
att känna mig så levande
Vilket är helt okej för mig då jag är ett tekniskt under
till smycke
Ett vackert smycke att inte förnimma eller ens glömma
För vad du än gör
Bada inte med mig då jag inte kan simma...

Du sätter på mig!

Ken Cassel
13/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-13 12:13



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så himla rolig, trevlig, bra och inspirerande skrivet! Tack!
2018-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel