Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Val

Varför valde jag
Bort dig
Var det för svårt
Att tänka mig
Ett liv med dig
Vid min sida
Varje dag
Men utan
Att verkligen
Vara min
Hellre avstå
Allt
Än få en smula
Och sakta
Svälta ihjäl
Kanske hade jag
Ändå fått
Ditt hjärta
Nu får jag
Aldrig veta




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-13 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina