Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mentor helige Padre Pio, brydde sig om de skröpliga. Han grundade ett sjukhus och tillämpade också bön å förbön för de sjuka och de når goda resultat! Padre Pio levde 1887-1968 i Italien och var Capucinermunk!


Skröplig viker ut!

Ej bäddar jag min säng

ligger ovanpå....

skall jag nyttja fotvård?

Ser på mina fötter,

måste spara då,

kostar fyra hundra,

en total översyn,

Skall nog vårda själv

värna skröpligheten

så nu är det gjort!

tänker bara lort!

Älskar du din nästa?

unnar dem det bästa!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 251 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-13 14:15



Bookmark and Share


  AKT VIP
Hjälp med fotvård är aldrig fel.
2018-04-20

  Bo Himmelsbåge
Skönt och behagligt om man orkar göra egenvården själv...!
Mycket bra att det finns sjukhus med kristna ideal, så att man kan få hjälp både till kropp och själ!

Fin bild på Din mentor!

Tack!
2018-04-15

    ej medlem längre
Fotvården klarar du kanske själv, sätt fötterna i varmt vatten en stund varje dag och smörj in dem sen.
2018-04-13

    ej medlem längre
Man gör så gott man kan!
2018-04-13

  anits VIP
Mycket bra och tänkvärt skaldat!
2018-04-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tänkvärd text om livet, både det egna och andras!
2018-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy