Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iris

Du skuttar omkring,
gör dina hyss,
lyfter dina öron,
tittar nyfiket på mig,
jagar hankatten,
hoppar upp på honom.

Det är med glädje jag ser dig göra dina hyss,
du berikar mitt liv när du ger mig en liten puss,
du får mig att le med din blotta närvaro.

Kära Iris,
jag kan inte låta bli att älska dig.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 438 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-13 15:03



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja de är fina kaninerna
2018-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm