Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha dig


Släck min törst
låt mig dricka
kärlekens nektar

ur din källa

låt mig vila
vid din kropp
känna skön närhet

som en oas

känn min kvinnlighet
berör längtansfull åtrå
smek själen varsamt

ge mig tillfredsställelse





Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 299 gånger
Publicerad 2018-04-13 16:36



Bookmark and Share


  Gin83
Oerhört vackert och stämningsfullt
Man svävar verkligen bort i dina skildringar
De känns ju så oerhört att läsa
2018-06-11

    ej medlem längre
Mjukt men ändå hårt :)

Fint
2018-04-14

  Feliaxel VIP
Underbar text som berör
2018-04-14

  ULJO
Härlig längtan efter närhet och kärlek
2018-04-14

  Nils-Robert
Vackert skrivet.
2018-04-13

  Quasimodo
En längtan efter närhet på flera plan för tillfredsställelse som stillar törsten!
2018-04-13

  tom boreland
sensualismens älvdans
2018-04-13
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP