Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manus


Ska vara avspänd
Ska vara snäll
Ska vara glad
Ska vara snäll och glad och avspänd
Bjussa
Ska vara inbjudande
Hala långsamt fram en presentation av mig själv
En melodi för tvärflöjt

Tvärflöjt har egenskaper
har väldigt starka förknippningar
så att säga
så helt plötsligt!
Solo!
Svirvla! Svirvla!
Bryt förknippningen

Hon tappar andan

Jag drar ett djupt andetag
Den varm, rinner ut genom näsan
Följer med vinden
Kanske mot Gamla stan




Fri vers av Thomas
Läst 298 gånger
Publicerad 2018-04-13 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomas