Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på sidensvansar för något år sedan


UTANFÖR

ingen ska behöva känna sig utanför

vi är alla lika värdefulla

jag känner mig rastlös

trött poå all värk

som fibromyalgin

låtit mig leva med

den sista tiden

fötterna som känns som gele

speciellt kring mina stortår

även när jag ligger numera

ja, jag är orolig

en läkare kallade mina fötter

sockerfötter

fötter jag ska vara rädd om

sköta om se till att få fotvård

remiss till det får jag inte

det kostar mycket pengar

pengar jag sällan har över

när jag som nu sitter ensam

trots att solen skiner

jag kan vara på min altan

äntligen

mår jag dåligt

tankarna kommer

att det ska behöva vara så orättvist

visst kan jag bli avundsjuk på dom

som får remiss till fotvården

just nu när värken är som värst

kommer tankarna

på den orättvisa

som finns bland oss människor

livsmodet får sig en törn

jag önskar och hoppas

att den här perioden

av skov är över

jag vill känna mig glad

inte ledsen

möta våren med glädje

 

anits 13 april 2018




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-13 17:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Värme till dig! Kram
2018-05-02

  aol
Hemskt att du ska behöva känna så här kram vännen,
2018-04-22

  ResenärGenomLivet VIP
Det är inte roligt med värk, men man får hoppas på bättre dagar och ha det så bra man kan...
2018-04-22

    Dan Myrbeck
Hoppas det blir bättring!
2018-04-16

  ULJO
Galet att du ska behöva känna så här. Galet att inte bli tagen på allvar.
2018-04-14

  Ronny Berk
Begrundansvärd poesi !
2018-04-13

  Niliboy
Har du provat bön för dem som du går till, läkare menar jag! Då skall du nog få se. Inget hjälper som bön....
2018-04-13

  Bibbi VIP
Ber för Dig min kära Vän!
2018-04-13

    ej medlem längre
Känner igen mig fibron är inte kul... Ibland orkar man bara inte... Kram!
2018-04-13

    ej medlem längre
Känner igen mig fibron är inte kul... Ibland orkar man bara inte... Kram!
2018-04-13

    Birgersdotter VIP
kram hoppas det snart känns bättre..
2018-04-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP