Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utslitet

Ord faller
stjärnklar blir natten
sorg

hammaren blytung
rister sista runan
klangen som när slaktkropp
delas, skulor till svinen.

© Bosse 13 april 2018.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-13 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten