Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


UPP MED DIN SJÄL, TAPPA INTE MODET!


UPP MED HAKAN

 Många vill se dig
Förkrossad
Bruten
Knäckt
Besegrad
Söndrad i bitar
Nere
Svag
Till och med
Önskar de
Att du inte alls fanns på jorden
Ge inte dem den här chansen
Antigen finns du eller inte
Men du finns ju
Upp med hakan
Upp med din själ
Lyft upp den
Medan andra jobbar på deras hat mot dig

 




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-13 21:30



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Ett viktigt budskap.
2018-04-26

  Karina"Kia"
Wow! Så bra budskap detta tar jag till mig.. Får jag skriva ut?! Så otroligt bra präntat och det är direkt!

Stor stående applåd!
2018-04-22

  Solstrale VIP
Ja det ska jag tänka , så ska vi känna, så ska du skriva! Mycket bra!
2018-04-17

  Öknens Ros VIP
Upplyftande ord!
2018-04-14

  Marita Ohlquist VIP
Må kärlekens öppna händer vinna över hatets knutna nävar!
2018-04-14

  Larz Gustafsson VIP
Lätt för dig att säga.
Själv hatar jag när folk kommer med sådana uppmaningar och gör precis tvärtemot.
Detta i syfte att provocera och sabotera.
2018-04-13
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP