Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankerus

 

Tankar kommer i viloläget

Längtans krafter stegras

Vill känna läppar mot läppar

tungaspets mot tunga

 

Fantasier rusar 

logiken skenar utanför ramar

konsekvenser spolas bort

hungern är brutal

 

När får jag fylla

min längtan

min själ

mitt hopp

 

Ingen har svaret




Fri vers av Nils-Robert
Läst 303 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-04-13 21:48



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Så underbart beskrivet.
2018-04-18

    ej medlem längre
ensamhet är tärande om man längtar efter en kvinna. särskilt en speciell kvinna.
2018-04-17

  överlevaren VIP
Stor längtan i hjärtat bor....
2018-04-14

    ej medlem längre
I längtan föds fantasin och känslorna får vingar...
2018-04-14

  Feliaxel VIP
Fantastisk skaldat
2018-04-14

  ULJO
Så fina ord
2018-04-14

  Alysse VIP
Så längtansfyllda ord
sprungna ur hjärtats
innersta kammare

2018-04-14

  Rise Little One
Längtan är en viktig del av vårt liv!
2018-04-13

  bumerang
Inte jag heller.
Men ....
Jag känner in
Och tror mig förstå.
Det är bra så.
Igenkännandet !!
2018-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert