Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagdröm

Bortjagad
och huttrande kall
Förskjuten
av ert kallande kall

*

O, min forna styrka
nu ett minne blott
Försvagad av er höga kyrka
men kom ihåg; ett brott, är inte alltid ett brott

och nu bland stenblock
jag mig gömmer
Under ensamheten tjock
jag väntar, på glömskans glömmer

Då era brinnande kors
och frusna hjärtan
Fördrev inte enkom mig -- utan oss
till den eviga väntan

Troll som dagdrömmer
det äro vi
Vi som nakna bor bland skogars lummer
Där i ensligheten är vi tillsammans
och ingen äro fri









Bunden vers (Rim) av Terra
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-13 22:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
o förgäten men inte glömd
ur sagans nät varit gömd
upp ur mörkret mot ljuset kom fram
ur allt grus och makadam!
2018-04-15

  Thomas Widemark
Fint rimmat och skrivet om alla troll som dagdrömmer!
2018-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Terra
Terra