Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredag 13e


Full av glädje

Lättroat sinne

Helgens längtan

Flaskan ekar tomt

Väcker minnet

Av detta barnasinne

Road av enklaste grej

Dagens lätta skratt

Svårt att förstå

Sista droppen

Nattens slut

Solen tittar fram

Ny sanning

Nya löften

Efterfesten födds & löften dör



















Fri vers (Fri form) av Pavel
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-13 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pavel
Pavel