Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindens vän

Hans ryggtavla
värmen i rösten
stiger och sjunker
över vandrande
hjord

stadig i tonsteg
vandrar kropptrygg
framför vandrande
hjord

vandringsman
leder med vinden
i rösten
och rösten i vinden
vandrande
hjord

hjorden känner igen
vindens vän
i längtan i vandrande
hjord

tiden talar
motstånd
inkräktare
hotar vandrande
hjord

upphöjd
röst och stav
bjuder rotad styrka
till skydd för vandrande
hjord

ryggen rösten tonen
infriar löften
om orörda marker
till grönbete
för vandrande
hjord





Fri vers av Petter Wingren
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-13 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren