Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje kvinnas dröm


oavsett vadän detta än är
så bör den uppfyllas





























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-04-14 00:02



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Man kan säga vad man vill om det du skriver men en sak är säker Du Berör i allra högsta grad och är det nånting den här tysta godtyckliga världen behöver så är det opportunism en stänk provokation och konst. Tänk att författare låter sig provoceras på det här viset jisses alltså. Undrar hur dom mår i konstgallerierna....

Bravo Steve
2018-05-18

  Mayssa
Varför?
2018-05-14

  Spik
Ja tack !
2018-04-17

    Sefarge VIP
Tänk så bra att det finns
Jämlika skrivare att ösa
Sin frustrerade galla på!
För storvulna akademi-
ledamöter vågar inte den
Rädhågsna underlägsna
pöbeln attackera offentligt!
Annat är det i ankdamms
Poetpoolen!
;)
2018-04-14

  Onomatoprofet VIP
Nagel i ögat? Ja, jag tex kan knappt sova om nätterna pga av de här texterna. Nä, för all del förtsätt underhålla med dina självförnedrande "alster" , det sorgliga är att en del ser det som nåt fint.
2018-04-14

  henke_r
Fortsätt kämpa! Du är en nagel i ögat på sajtens skribenter. Du vrider och vänder på våra föreställningar och du står upp för något du tror på. I fucking love it.
2018-04-14

  Gunnar Hilén VIP
det här den minst femtielfte gången du säger samma. vi är ganska många som börjar undra över hur du mår....om dina texter är en sanning om ditt liv. om du tycker om det du skriver om varför skriver du om det så ofta ? skulle du kunna tänka dig att skriva nånting som handlar om dig ? vem är du som så helt kastrerar dig själv ? tror du inte du kan utveckla dig ?`har du gett upp ? skulle vi inte sträva efter jämlikhet ??`???
2018-04-14
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP