Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför heter det att man plankar?

Om du ska skriva av en text ifrån en låt, när du lyssnat/Lyssnar på den...
Så kallas det för att planka!
Varför då, vad har det med en planka att göra?
Det är ju inte precis så att du skriver Lyrics på en planka!




Bunden vers av Mim
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-14 06:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Smiter man in på en festplats utan att betala kallas även det för att planka.

2018-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Mim