Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ton

en klingande ton
tagen från hjärtat
följer med mig in i natten




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-25 08:01



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
härlig balans
2018-04-25

  AKT VIP
Skön är den dröm som väcks av livet och försvinner med döden.
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader