Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra är!


Igår sa hon till mig
du är min själ!
Hon skämmer bort mig…
för det gråter jag mycket
Någon ber för mig och gör mig väldigt glad...
Jag vinner ditt hjärta
Ditt hjärta smyger till mig...
Jag känner mig som ett lejon
Hon sa till mig, du är min själ!
Varifrån kom du? tillverkad av gudarnas finaste stoft
Mina ord är rena som frisk luft
Kom i mitt hjärta...
där är kärleken trygg
Och när hon sa mig:
du är min själ
jag blev som en gnäggande häst, full med energi och skratt...
-----




Prosa av Ibrahim Zoro
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-14 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ibrahim Zoro
Ibrahim Zoro