Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Islossning!

Bakom stugan har det börjat porla så smått.

Spillkråkan spelar in våren.

Solen gör sitt bästa för att hänga med!




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-14 13:47



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Ja! Jag lyssnar till alla olika fåglar.
Älskar duvans kurrande.
Såg och hörde ropande gäss.
Kanske finns nu ägg som väntar på att kläckas...?

Spillkråkan är också fashinerande.
2018-04-17

  Marita Ohlquist VIP
Nu är det äntligen tid att njuta av olika vårtecken.
I morse såg jag en sädesärla trippa omkring på gräsmattan.
2018-04-16

  Öknens Ros VIP
härliga vårtecken!
2018-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP