Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dörr

Människan
en dörr

öppen
stängd
låst

i baklås

tjyven
bryter sig in
oavsett

kofot
stämjärn
glassplitter

ljud för det hårda minnet
när något går sönder

människan
en dörr

rädd
beredd
blåmärkt
oskyddad

en dörr
en knogknackning
en röst

igenkänd
i blodomlopp
rodnad

kom in
du vet var nyckeln
ligger

klick klick

upplåst
öppen




Fri vers av Petter Wingren
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-14 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren