Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnbloss

 

Två eoner av ensamhet
Och vår tillblivelse
Den tredje överträffas bara av jorden

Vi kröp upp på land
Reste oss på alla slagfält
Utforskade vårt universum

Samma resa, samma språk
Det är inte bara en myt
Själar vet när de kommit hem

Och jag kröp in i din famn
Och du ville stanna tiden
Stanna i mig
Kärleken var gränslös
Överväldigande
Och vackert galen
En galenskap som skilde oss åt




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-04-14 16:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra text!
2018-04-20

  DavidM VIP
Kraftfulla och finstämda strofer.
2018-04-19

  Viksten
Steget mellan hopp och förtvivlan
Känner igen mig från mina egna texter
Starkt
2018-04-15

    ej medlem längre
Vacker kärlekssaga som inte blev som det var tänkt!
2018-04-15

  Goraxy 89 Orion VIP
Att vara galen kan vara en tillgång när man väl lärt sig styra den i ett kreativt skapande - Men då måste man göra sig till herre över sina psykoser och det ser nog psykvården till att man aldrig gör !
-
Men din självutlämnande dikt är helt Bra !
2018-04-15

  Blomma-Stjärna VIP
underbart och sorgesamt - så fint skrivet- känner med dig -
2018-04-15

  Nanna X
Tvillingsjälar har ofta värsta hindren för kärleken och ibland blir den aldrig verklighet.
2018-04-14
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP