Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borde vetat bättre


Jag trodde
du visste bättre
vad jag går för

efter allt som varit

jag gör
det jag kan
men kan inte

stå ovanpå systemet

såsom dina ord
trampade på mig
nu vet jag

vad du går för




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2018-04-25 10:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ibland lär man sig den hårda vägen, tyvärr...
2018-05-12

  Ezmeralda VIP
Känns igen, besviken och sviken har jag blivit. Men efter en tid vet man då slutar man blunda.
2018-05-01

    Dan Myrbeck
Det tar ofta ett tag innan man greppar läget som det är..
2018-04-25

  Marita Ohlquist VIP
Känner väl igen mig i din text!
Vet hur det är att bli besviken, frustrerad och ledsen.
2018-04-25

  Nils-Robert
Smärtsamma ord.
2018-04-25

  Öknens Ros VIP
bättre vara efterklok än oklok.
2018-04-25

  Quasimodo
Sorgligt när sanningen visar sitt rätta ansikte till det sämre!
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP