Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är mycket som är svårt att tänka sig

det är mycket som är svårt att tänka sig en dag som denna
en dag med spirande gräs citronfjärilar humlor bin
en dag med rödhakar gransångare och sol mot ditt bara skinn

det är mycket som är svårt att tänka sig då

som att fullvuxna småpojkar i slips och kavaj leker krig i lådor fyllda med sand
som att våldtäkter terror dödande och svält bara fortsätter
som att detta ständigt bara är
och som att kulturhöjdare i Stockholm nakna badar ankdamm

det är mycket som är svårt att tänka sig en dag som denna
när du
i stillhet äntligen har vårsol mot ditt skinn




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-14 18:15



Bookmark and Share


  Engel
Fina kontraster du målar upp. De ger lite ro mitt i all galenskap.
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP