Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Varför lever en del poeter ut sina psykiska problem på sajten? Fungerar inte psykiatrin?

En dikt har minst två syften, den är terapi och den är konst. Samhället bör vara terapeutiskt, vi bör behandla varandra genom att hjälpa och stödja. Men det finns gränser. Ibland krävs det en insats av utbildade behandlare. Att i förvirring vräka ur sig sina vanföreställningar hjälper ingen.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Poeten Salvador VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-14 18:22



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Håller med dig. Men om psykiatrin fungerar, det kan man fundera över.
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP