Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Städerna tar över

Olika platser olika liv
försöker hålla fast
vi har skjutit upp vårt Skype call
i flera dagar nu
på nåt sätt måste man ju ändå
prioritera de som är fysiskt nära
jag kan inte sitta och vänta på att
du ska ringa mig




Fri vers av artaug
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-14 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug